Bedste Samlemuffe: Se top 20 (opdateret maj 2022)

Samlemuffe.dk

Du er landet på Samlemuffe.dk, det helt rigtige sted at finde samlemuffe. Vi har udvalgt de 20 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 20 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle samlemuffe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af AL-KO kabelreparationssæt m/6 samlemuffer

4: AL-KO kabelreparationssæt m/6 samlemuffer

Tilbud: Kun 137.00 100.00 hos Proshop.dk. Spar 37 kr. / 27 %

Reparationssæt til defekt sløjfekabel, inkl. 6 kabelforbindere, til nem tilslutning til den defekte sløjfekabel. Til reparation af defekte sløjfekabelafsnit. Du skal blot købe en erstatningsløkke og sætte den nye ledning fast på den gamle ledning med clip… læs mere hos Proshop.dk >>

Billede af Isiflo 25 mm samlemuffe, messing, PN16

11: Isiflo 25 mm samlemuffe, messing, PN16

Bedste pris: 129.00 hos VVSproffen.dk

Isiflo plastrørkobling sikrer en tæt og trækfast forbindelse. Koblingen er fremstillet i afzinkningsbestandig messing, med O-ring af NBR-gummi. Koblingen kan anvendes på kobberrør, Pex-, PVC- og PE-rør til koldtvandinstallationer (max. 40°), anvendes kobl… læs mere hos VVSproffen.dk >>

Billede af Samlemuffe 1,5-2,5q Blå

12: Samlemuffe 1,5-2,5q Blå

Bedste pris: 5.20 hos Elvvs.dk

Samlemuffer med Easy entry indgang. Material i nylon, temperaturområde -60°C til +105°. Godkendelse i henhold til UL E163810… læs mere hos Elvvs.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 23. maj:

Billede af BLIST SAMLEMUFFE PUSH-IN 3-INDGANGE

13: BLIST SAMLEMUFFE PUSH-IN 3-INDGANGE

Bedste pris: 21.91 hos VVSproffen.dk

Samlemuffe Push-in terminal med tre eller fem indgange Godkendt til en omgivelsestemperatur p€  90 ø C…. læs mere hos VVSproffen.dk >>

Billede af Samlemuffe Krympbar Blå 1,50-2,50

16: Samlemuffe Krympbar Blå 1,50-2,50

Bedste pris: 12.05 hos Elvvs.dk

Krympbar samlemuffer. Efter presningen og opvarmning med en varmluftspistol krymper den ydre polyolefinkappe og det indre polyamidlim smelter. Derved skabes en vandtæt forbindelse…. læs mere hos Elvvs.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 23. maj:

Billede af +GF+ iJOINT 25 x 20 mm samlemuffe, reduceret, PP, PN16

20: +GF+ iJOINT 25 x 20 mm samlemuffe, reduceret, PP, PN16

Bedste pris: 34.00 hos VVSproffen.dk

Montage uden adskillelse, passer til PE rør SDR17 & SDR11VA godkendt, VA 1.22/19502Vand PN16Materiale: PPPakning: NBR (PTFE-coatet) kvalitet til drikkevandFarve: Blå omløber, sort krop… læs mere hos VVSproffen.dk >>

Dyreste Samlemuffe på listen er SAMLEMUFFE WAGO L-BOXXÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆŒÅÆÅÆÅÆÅÆÅÆÅ fra Proshop.dk med en pris på 622.00. Billigste udvalgte Samlemuffe er Samlemuffe 1,5-2,5q Blå som du kan købe for 5.20 hos Elvvs.dk. Forskellen på de to priser er 616.8 kr. – de 20 Samlemuffe vi har fundet koster i gennemsnit 95.85 kr.
Ovenstående Samlemuffe data og priser er hentet fra 11 butikker (Capida.dk, Homeshop.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Davidsenshop.dk, Evermart.dk, vvs.dk, VVSproffen.dk, Induclean, Elvvs.dk, BeKent.dk). Alle Samlemuffe tilbud er opdateret i dag 23-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Samlemuffe guides:

Fandt du ikke det rigtige Samlemuffe blandt de 20 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Samlemuffe:

Derfor kan det godt betale sig med en samlemuffe i god kvalitet

Det kan godt betale sig at finde på nogle smarte løsninger i hjemmet. Vi kender nok alle sammen til det, at det hurtigt kommer til at rode, men hvordan kan det egentlig være. Det er selvfølgelig naturligt nok at det roder i et hjem, hvor der skal være plads til at være sig selv. Man kan dog godt selv gøre noget for, at det ikke kommer til at rode så hurtigt. Med en samlemuffe kan man eksempelvis samle ledningerne et sted, så de ikke ligger og flyder på gulvet eller på en hylde.

Det kan være værd at overveje, hvis man har mange ledninger derhjemme.

Overvej dine muligheder

Der er ikke to hjem der er ens og man kan derfor ikke sige at du skal gøre tingene på én bestemt måde. Der kan nemlig være mange forskellige måder at gøre tingene på, og det der er det rette for naboen, er ikke nødvendigvis det rigtige for dig. Hvis du ikke har noget imod at ledningerne flyder lidt, så behøver du måske ikke en samlemuffe, men det er nok alligevel de færreste, der ønsker at det kommer til at rode. Med en samlemuffe kan man eksempelvis samle alle ledningerne fra fjernsynet og højtalerne i stuen.

Det kan give hele stuen et mere clean udtryk, hvilket mange søger. Det er den slags man selv kan gøre, for at gøre hjemmet lidt mere clean. Det er også praktisk med en samlemuffe, da det bliver nemmere at støvsuge og tørre støv af.

Find ud af hvor mange du har brug for

Hvis du har besluttet dig for at få købe en samlemuffe, så er det også værd at vide, om det er nødvendigt at købe flere og hvilken størrelse man skal have. Det afhænger selvfølgelig også af, hvor mange ledninger man vil have gemt væk. Herudover kan man også godt ønske at have samlemuffer i flere af hjemmets rum. Hvis det er tilfældet, så er det nødvendigt med flere samlemuffer. Det kan være man også skal have det på børneværelserne og i garagen.

Det er godt at gøre sig nogle tanker om det, før man giver sig til at købe. Man kan måske også være så heldig at spare nogle penge, hvis man undersøger tingene på forhånd.

Undersøg markedet på forhånd

Man kan som sagt undersøge tingene på forhånd, da det kan være en måde at spare penge på. Ved at se hvilke butikker der har samlemuffer og til hvilken pris, så kan man faktisk godt spare nogle penge. Det er også en mulighed at man bare tager ud i et byggemarked, for at se på udvalget.

Det vil ikke desto mindre være rart at vide på forhånd, hvad det vil ende med at løbe op i. Det kan man finde ud af, hvis man lige laver sit forarbejde og undersøger det på internettet. Her kan man nemlig sammenligne produkter, men også sammenligne priser. Det er vigtigt man er opmærksom på målene, så man sikrer sig, at der er plads til alle ledningerne.

Er du ikke helt overbevist om at dine nye samlemuffer skal købes på nettet? Du får her Tre grunde til at du skal gøre det

Alle kan finde ud af at handle samlemuffer online

Nethandel i dag er allerede super nemt, og det kommer kun til at blive nemmere i fremtiden, hvor f.eks.

køb med stemmestyring kommer til at blive endnu mere udbredt. Men det er allerede så nemt i dag at alle fra børn til bedstemødre kan finde ud af det – så køb din nye samlemuffe på nettet i stedet for i butikken, det er dejligt nemt.

Samlemuffen er aldrig udsolgt

Du har sikkert været i en butik for at købe et godt tilbud – kun for at finde ud af at produktet er blevet udsolgt. Så nu er turen til butikken spildt, og du må vende tomhændet hjem. Det sker ikke online.

Her kan der godt blive udsolgt hos en enkelt butik, særligt hvis de har et godt tilbud, men det er stort set altid muligt at finde en forhandler der gerne vil sende en samlemuffe til dig allerede i dag.

Butikken har altid åbent

Hvis du vælger at købe din samlemuffe i en fysisk butik bliver du tvunget til at handle når det passer dem – og ikke når det passer dig.

Det vil sige på et eller andet tidspunkt om efter kl 10 om formiddagen (hvor du jo er på arbejde). Om entermiddagen, hvor du sikkert er på vej hjem fra arbejde eller skal hente børn. Eller om aftenen inden lukketid – så meget for en hyggelig aften med familien. Du kan også tage med resten af Danmark på weekendtur til shoppingcentret – så ved man godt hvad den dag skal bruges på. Eller, du kan bare bestille på nettet, når du har tid, og få pakken leveret hjem til dig dagen efter.

Ud over samlemuffe.dk driver vi også siden kobberrør.dk – prøv at giv den et besøg hvis du har tid.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Samlemuffe.dk

Måske kan du også lide:

Her på Samlemuffe.dk skriver vi ikke kun om Samlemuffe – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: